Ανακαίνιση

Οι δυνατότητες αξιοποίησης ενός ακινήτου ή μιας ξενοδοχειακής μονάδας αυξάνονται σε σημαντικό βαθμό από την εικόνα, τη δομική κατάσταση και το βαθμό συντήρησής τους.  Ως εκ τούτου, η ανακαίνιση με στόχο την αισθητική αναβάθμιση, την καλύτερη ενεργειακή απόδοση και την παράταση της χρόνου ζωής του ακινήτου καθίσταται πολλές φορές απαραίτητη.  Η ανακαίνιση δε χρειάζεται να είναι ολική. Η εμπειρία μας από αξιοποιήσεις τουριστικών ακινήτων και διαχείρισης ακινήτων στο Airbnb, έχει αποδείξει ότι οι συνηθέστερες παρεμβάσεις αφορούν τους χώρους υγιεινής, το καθιστικό και τα υπνοδωμάτια

  • Διακόσμηση | Interior Design

ΑνακαίνισηΚαθοριστικός παράγοντας για την αύξηση των ημερήσιων ενοικιάσεων του ακίνητου σας ή του ξενοδοχείου σας είναι αναμφισβήτητα η καλαίσθητη όψη των χώρων.  Η INTOUR, έχοντας γνώση της αγοράς αλλά και των αναγκών των υποψήφιων επισκεπτών σας, προτείνει στοχευμένες υπηρεσίες διακόσμησης και επίπλωσης με ουσία, καλαισθησία και μικρό κόστος για τον ιδιοκτήτη.

  • Σχεδίαση παρεμβάσεων

Συχνά εμφανίζεται το φαινόμενο του μικρού αριθμού κρατήσεων σε ακίνητα και ξενοδοχειακές μονάδες, κάτι το οποίο συνδέεται με την κακή δομική κατάσταση, τη χαμηλή λειτουργικότητα και την άστοχη εσωτερική διαρρύθμιση του χώρου. Σε τέτοιες περιπτώσεις ακινήτων, που η κατάσταση τους παρουσιάζει προβλήματα,  η INTOUR προτείνει μικρές λειτουργικές παρεμβάσεις που αναδιαμορφώνουν και αξιοποιούν στο έπακρον τις δυνατότητες κάθε ακινήτου.

  • Συντήρηση | Επισκευή

Η ομάδα μας σε συνεργασία με εξειδικευμένα συνεργεία από όλο το φάσμα του τεχνικού κόσμου, βρίσκεται πάντα δίπλα σας σε κάθε ενδεχόμενη εργασία που θα χρειαστεί η τουριστική υποδομή σας.  Από την πιο μικρή επισκευή μέχρι και την πιο σύνθετη καθώς και τον έλεγχο των τακτικών συντηρήσεων της υποδομής σας, είμαστε παρόντες.  Άλλωστε, οι μικρές τακτικές επισκευές και συντηρήσεις είναι αυτές που παρατείνουν το χρόνο ζωής του ακινήτου και εγγυώνται την αξιοπιστία της επιχείρησής σας.

 Η ανακαίνιση ακινήτων με κάποιον απο τους παραπάνω προτεινόμενους τρόπους θα ωφελήσει τα μέγιστα το ακίνητό σας ή το τουριστικό σας κατάλυμα.