Ανάδειξη Ακινήτου

Η ανάδειξη ακινήτου ή ενός τουριστικού καταλύματος είναι το κλειδί μιας επιτυχημενής πορείας στο χώρο του τουρισμού και επιτυγχάνεται μέσω των κάτωθι τρόπων:

  • Επαγγελματική φωτογράφιση

Η επιτυχής προώθηση μιας τουριστικής κατοικίας προϋποθέτει την εύστοχη ανάδειξη της εικόνας της. Μέσα από ευρύ δίκτυο επαγγελματιών φωτογράφων η INTOUR εγγυάται τη βέλτιστη απεικόνιση των χώρων, των δυνατοτήτων και των παροχών του ακινήτου σας. Η εμπειρία μας άλλωστε έχει δείξει ότι ο βαθμός επισκεψιμότητας και κρατήσεων εξαρτάται άμεσα από την άρτια και ολοκληρωμένη παρουσίαση του χώρου.

  • Προώθηση - τουριστική προβολήΑνάδειξη ακινήτου

Η καταχώρηση του ακινήτου σας σε διεθνούς εμβέλειας τουριστικά sites και πλατφόρμες, όπως η Airbnb, η Booking κ.α. εξασφαλίζει τη δημοσιοποίηση και τη προβολή του. Η εταιρεία INTOUR αναλαμβάνει την προώθηση της ιδιοκτησίας σας, επιτρέποντάς σας με τον τρόπο αυτό την αξιοποίηση της διαφήμισης που θα έχει η ιστοσελίδα μας.  Ταυτόχρονα, το ακίνητό σας θα διαφημίζεται δωρεάν μέσω των δικών μας social media.

  • Μελέτη αξιοποίησης ακινήτου

Ένα από τα βασικότερα βήματα για τη σωστή ανάδειξη ενός ακινήτου συνιστά η λεπτομερής μελέτη όλων των δυνατοτήτων του. Η σωστή αντιστοιχία μεταξύ τοποθεσίας και τουριστικής χρήσης, η στοχευμένη τιμολόγηση, η - κατόπιν συνεννόησης- παρέμβαση σε στοιχεία του χώρου και ο εντοπισμός των αδυναμιών του ακινήτου, αποτελούν πεδία μελέτης σχετικής με την αξιοποίηση μιας ιδιοκτησίας.