Διαχείριση Ακινήτων Airbnb

Διαχείριση Ακινήτων AirbnbΚάθε προϊόν όσο καλό κι αν είναι, χρειάζεται την κατάλληλη προώθηση και προβολή ώστε, να διεισδύσει σωστά στην απαιτητική αγορά του τουριστικού κλάδου. Η INTOUR αναλαμβάνει τη διαχείριση ακινήτων Airbnb και παρέχει στους ιδιοκτήτες ολοκληρωμένες λύσεις διαχείρισης.  Πιο συγκεκριμένα, η INTOUR αναλαμβάνει την καταχώρηση σε διεθνή sites (Airbnb, TripAdvisor, Homeaway, Booking, κ.α.), τη διαχείριση του ηλεκτρονικού προφιλ, δηλαδή την επικοινωνία με τους υποψήφιους επισκέπτες και τη διαχείριση της κράτησης. Παράλληλα, αναλαμβάνει την προετοιμασία του ακινήτου (παροχή ιματισμού, καθαρισμό του ακινήτου), την φροντίδα του χώρου (αναπλήρωση αναλωσίμων) καθώς και τη διαδικασία του check in και check out.

 

 

 

 

 

Καταχώρηση Aκινήτου

Διαχείριση Ακινήτων Airbnb

Κατόπιν λεπτομερούς χαρτογράφησης των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών και παροχών του ακινήτου σας, αναλαμβάνουμε την κειμενογραφική και φωτογραφική καταχώρησή του σε διεθνούς εμβέλειας τουριστικά sites όπως το Airbnb, το  TripAdvisor, το Homeaway και τη Booking.

Δυναμική Τιμολόγηση

Διαχείριση Ακινήτων Airbnb

Αναλαμβάνουμε τη δυναμική τιμολόγηση του ακινήτου κατόπιν έρευνας του ανταγωνισμού και μέσω ειδικού αλγορίθμου μας. Η τιμή της κράτησης προσαρμόζεται στην προσφορά και τη ζήτηση αλλά ανταποκρίνεται απόλυτα στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του ακινήτου.

Διαχείριση Κρατήσεων

Διαχείριση Ακινήτων Airbnb

Κάθε κράτηση ελέγχεται διαρκώς με στόχο την παρακολούθηση πιθανών τροποποιήσεων, πρόσθετων επισημάνσεων, νέων αιτημάτων ή ακόμα κι ενδεχόμενων ακυρώσεων. Εξασφαλίζουμε κάθε φορά στο έπακρον την τήρηση της πολιτικής ακυρώσεων που έχει επιλέξει ο ιδιοκτήτης του ακινήτου. Η διαχείριση περιλαμβάνει επίσης την αξιολόγηση των υποψήφιων επισκεπτών και την επικοινωνία μαζί τους από την στιγμή της κράτησης μέχρι την αποχώρηση τους από το ακίνητο.

Καθαριότητα Aκινήτου

Καθαριότητα Airbnb

Η προετοιμασία και φροντίδα του ακινήτου επαφύεται στη δική μας δικαιοδοσία. Παρέχουμε στους ιδιοκτήτες των ακινήτων σεντόνια και πετσέτες ξενοδοχειακού τύπου, τα οποία πλένονται σε επαγγελματικά καθαριστήρια.  Η καθαριότητα του ακινήτου πραγματοποιείται από επαγγελματίες του χώρου ώστε να διασφαλίζουμε τη μέγιστη δυνατή ποιότητα.

Αναπλήρωση Αναλωσίμων

Φροντίζουμε κάθε στιγμή το ακίνητο να είναι εφοδιασμένο με όλα τα απαραίτητα αναλώσιμα ώστε να μη λείψει τίποτα στους επισκέπτες και να ζήσουν την εμπειρία του Airbnb στο έπακρον.

Check-in | Check-out

Σπίτια για τουρίστες Airbnb

Με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση του επισκέπτη και τη γνωριμία μας μαζί του, παραδίδουμε και διαχειριζόμαστε οι ίδιοι τα κλειδιά του ακινήτου. Κατά την αποχώρηση των επισκεπτών, παραλαμβάνουμε τα κλειδιά και προβαίνουμε στον ενδελεχή έλεγχο της οικία σας για ενδεχόμενες ζημιές ή ακούσιες φθορές.

 Προτείνεται ακόμη η σύνταξη εγχειριδίου κατοικίας, όπου περιγράφονται οι κανόνες του σπιτιού,  η σύνταξη εγχειριδίου σχετικού με τις παροχές της τοποθεσίας και άλλες συμπληρωματικές υπηρεσίες για τους φιλοξενούμενους. Στόχος των παροχών αυτών αποτελεί η προσέλκυση περισσότερων επισκεπτών και η καλύτερη βαθμολογία και αξιολόγηση σας στο διαδίκτυο.

Το πακέτο υπηρεσιών για τη διαχείριση τουριστικών ακινήτων διαμορφώνεται και προσαρμόζεται κάθε φορά στις ιδιαίτερες απαιτήσεις σας.

Σας υπενθυμίζουμε την υποχρέωσή σας για την έκδοση πιστοποιητικού ενεργειακής απόδοσης για το ακίνητό σας. 

Επικοινωνήστε μαζί μας και επωφεληθείτε άμεσα από το ακίνητό σας.

 

Θέλετε και εσείς να βγάζετε ετησίως ?

0